Asukaskokoukset järjestetään toukokuussa

Nurmijärven Kodit järjestää kohdekohtaiset asukaskokoukset niille taloille, joissa ei ole vielä talotoimikuntaa tai talokummia. Jos sinulle on jaettu kutsu asukaskokoukseen, se tarkoittaa, että sinun kohteessasi ei vielä ole aktiivista talotoimikuntaa tai talokummia, ja olet tervetullut osallistumaan kokoukseen!

Jos sinun asuntoosi ei ole jaettu kutsua, kohteellasi on jo talotoimikunta tai kummi, joka vastaa kokouksen kutsumisesta koolle. Jos et siis ole saanut kutsua kotiin, kutsu ei koske sinua.

Asukaskokous tarjoaa asukkaille mahdollisuuden saada tietoa talon asioista ja vaikuttaa asumiseensa. Asukaskokous kutsutaan koolle vähintään kerran vuodessa käsittelemään yhteishallintolaissa tarkoitettuja asioita.

Milloin minun kohteeni asukaskokous järjestetään?

Nurmijärven Kotien järjestämät asukaskokoukset pidetään vuonna 2022 seuraavasti:

  • ma 9.5. klo 17 Klaukkalan kohteiden asukaskokoukset
  • ti 10.5. klo 17 Kirkonkylän kohteiden asukaskokoukset
  • to 12.5. klo 17 Rajamäen ja Röykän kohteiden asukaskokoukset

Näissä alueittain järjestetyissä tilaisuuksissa ovat paikalla Nurmijärven Kotien asiakaspalvelun sekä kunnossapidon työntekijöitä, sekä alueen huoltoyhtiön edustajat.

Entä jos kohteessani on talotoimikunta tai talokummi?

Jos sinulle ei ole viime päivinä jaettu kotiin kutsua asukaskokoukseen, se tarkoittaa, että kohteessasi on aktiivinen talotoimikunta tai talokummi, joka vastaa asukaskokouksen koolle kutsumisesta. Talotoimikunta tai talokummi voivat järjestää asukaskokouksen omalla asuinkohteella haluamanaan ajankohtana.

Jos olet talotoimikunnan jäsen tai talokummi, niin huomioithan, että talotoimikunnan järjestämiin asukaskokouksiin Nurmijärven Kotien edustaja on mahdollista saada paikalle vain erikseen sovittaessa. Ajankohtia kannattaa tiedustella hyvissä ajoin. Varsinkin ilta-aikoina vuokranantajalla on rajalliset mahdollisuudet osallistua kokouksiin.

Kokouksen järjestäjä huolehtii kokouskutsujen jakamisesta jokaiseen asuntoon ja ilmoitustauluille vähintään viikkoa ennen kokousta. Kutsussa mainitaan kokouksessa käsiteltävät asiat. Kokouksista pidetään pöytäkirjaa, joka laitetaan esille asukkaiden luettavaksi vaikkapa kerhohuoneeseen, pesulaan tai ilmoitustaululle, sekä toimitetaan Nurmijärven Kodeille. Tarvittaessa voi käyttää Nurmijärven Kotien laatimaa kutsumallia ja pöytäkirjamallia.

Takaisin uutisiin