Kampanjasäännöt: Tee vuokrasopimus ennen joulua ja voit voittaa 300e sisustusrahaa!

Nyt kannattaa muuttaa Nurmijärven Kodeille! Kun teet uuden vuokrasopimuksen asuntoon 5.11.2020-23.12.2020 välillä, osallistut 300e sistustuslahjakortin arvontaan!

Täytä asuntohakemus alla olevasta napista. Olemme yhteydessä kaikkiin asuntohakemuksen jättäneisiin parin päivän sisällä hakemuksen saapumisesta.

Tutustu vapaisiin asuntoihimme täällä.


Kampanjan säännöt:

Järjestäjä:

Nurmijärven Kodit Oy

Kauppanummentie 2

01900 Nurmijärvi

Y-tunnus: 0761288-6

Kampanjan voimassaoloaika ja osallistuminen:

Kampanjaan osallistuvat kaikki henkilöt, jotka allekirjoittavat uuden vuokrasopimuksen 5.11.2020-23.12.2020 välisenä aikana. Kampanja ei koske määräaikaisten sopimusten jatkoa eikä jo Nurmijärven Kotien asunnoissa asuvia asunnon vaihtajia. Arvontaan osallistuminen edellyttää uuden vuokrasopimuksen solmimista ja allekirjoittamista kampanja-aikana, eikä arvontaan voi osallistua muulla tavalla. Voittaja arvotaan viimeistään 8.1.2020 mennessä ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Palkinto ja sen ehdot:

Kaikki kampanja-aikana uuden vuokrasopimuksen allekirjoittaneet henkilöt osallistuvat 300e lahjakortin arvontaan huonekaluliikkeeseen. Palkinnon luovuttamisen ajankohdasta sovitaan voittajan kanssa. Palkinnon lunastaminen tapahtuu Nurmijärven Kotien toimistolta osoitteesta Kauppanummentie 2, 01900 Nurmijärvi. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai siirtää kolmannelle osapuolelle.

Mikäli voittajaa ei kampanjan jälkeen tavoiteta viikon sisällä, on kampanjan järjestäjällä oikeus arpoa tai muutoin valita uusi voittaja. Kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Kampanjan järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta.

Osallistujien tietojen käyttö:

Voittajan yhteystietoja ei julkaista tai luovuteta eteenpäin. Voittajan nimen julkaisemisesta Nurmijärven Kotien sivuilla ja muussa viestinnässä sovitaan tarvittaessa erikseen voittajan kanssa. Osallistujien tietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman osallistujan suostumusta eikä luovuteta kolmansille osapuolille.

Kampanjan järjestäjän vastuu ja oikeudet:

Palkintojen voittajat vapauttavat kampanjan järjestäjän ja kampanjaan liittyvät yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkinnon arvoa tai määrää.

Kampanjan järjestäjä ei vastaa kampanjamateriaaleista mahdollisesti löytyvistä painovirheistä tai niistä seuraavista seuraamuksista.

Kampanjan järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kampanjaan osallistumiseen.

Kampanjan järjestäjällä on oikeus muuttaa kampanjan sääntöjä, keskeyttää kampanja tai muuttaa kampanjaa ilman erityistä ilmoitusta koko kampanjan voimassaolon ajan.

Takaisin uutisiin