Mari Catanzaro aloittaa Nurmijärven Kotien toimitusjohtajana 6.5.2024

Nurmijärven Kotien uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Mari Catanzaro. Catanzaro siirtyy Nurmijärven Kodeille 6.5. alkaen Hekalta. Catanzarolla on vankka kokemus vuokra-asumisen johtotehtävistä ja hän on toiminut alalla jo lähes 30 vuotta. Viimeiset viisi vuotta Catanzaro on ollut Helsingin kaupungin asunnot Oy:n johtotehtävissä, viimeisimpänä palvelujohtajana.

”Olen tosi innostunut ja odotan uutta odottavin ja positiivisin fiiliksin. Näen, että Nurmijärven Kodeilla on tosi hyvä porukka töissä, joka huolehtii palvelun laadusta ja sitä, että asukkailla on hyvä asua kodeissaan. Kehitettävääkin varmasti on, ja taloustilanteen kanssa on haasteita”, Catanzaro kertoo. ”Edellinen toimitusjohtaja Marjut Sandsjoe on tehnyt tosi hyvää työtä, ja siitä on hyvä jatkaa. Uskon, että positiivisella asenteella päästään yhdessä pitkälle. Toimitusjohtaja ei tee firmaa, vaan töitä tehdään yhdessä.”

Catanzaro odottaa pääsevänsä tutustumaan Nurmijärveen ja uusiin ihmisiin, kohteisiin ja alueisiin. ”Nurmijärvellä on alueena ja kuntana positiivinen imago. Minulla on nurmijärveläisistä sellainen käsitys, että elämään suhtaudutaan positiivisesti ja ajatellaan, että asiat kyllä ratkeavat.”

Nurmijärven Kodit on Nurmijärven kunnan omistama yhtiö, joka tarjoaa vuokra-asuntoa Nurmijärven kirkonkylällä, Klaukkalassa, Rajamäellä ja Röykässä. Yhtiön omistuksessa on 1755 asuntoa, ja olemme Nurmijärven suurin vuokranantaja. Tehtävänämme on luoda Nurmijärvellä hyvän arjen puitteita kohtuuhintaan.

6.5. asti virkaa toimittavana toimitusjohtajana toimii Nurmijärven Kotien talous- ja hallintopäällikkö Annika Dahlberg.

Lisätiedot:

Mari Catanzaro  mari.j.catanzaro@hekaoy.fi

Takaisin uutisiin