Nurmijärven Kodit etsii vuokravalvojaa määräaikaiseen työsuhteeseen

Nurmijärven Kodit Oy on kasvava ja kehittyvä yhtiö, jolla on 1808 vuokrakotia Nurmijärvellä. Voit lukea meistä lisää: nurmijarvenkodit.fi.  

Toimintamme kasvun johdosta etsimme nyt joukkoomme vuokravalvojaa määräaikaiseen työsuhteeseen purkamaan työsumaa. Vuokravalvojana autat asukkaita vuokranmaksuasioiden selvittelyssä ja vastaat maksutilannekyselyihin. Seuraat vuokranmaksutilannetta ja teet kirjaukset kirjanpitoon. Lisäksi pidät yhteyttä ja selvittelet asioita perintäyhtiön kanssa.  

Tarjoamme perehdytyksen, osaavan työyhteisön tuen ja näköalan vuokra-asumisen nopeasti kehittyvään maailmaan. Sinua odottaa 12 asiantuntijan ja toimistokoiran lämminhenkinen työyhteisö, jossa jokaisen työtä arvostetaan. Vastikään uudistettu toimistomme sijaitsee Nurmijärven kirkonkylässä, hyvien yhteyksien päässä mm. Pääkaupunkiseudulta. Tällä hetkellä teemme pääosin etätöitä.  

Odotamme sinulta tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä numeroiden käsittelyssä, hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä ratkaista ongelmia ja hoitaa hankaliakin tilanteita. Ripeä ja oma-aloitteinen työote on tehtävässä välttämätön. Hallitset sujuvasti O365-ohjelmat ja opit nopeasti käyttämään uusia ohjelmistoja.  

Toivomme että pääset aloittamaan viimeistään tammikuun alussa. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2021 loppuun saakka.  

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Marjut Joensuu, p. 040 317 4433. Marjut on tavoitettavissa pe 4.12. klo 9-11 ja ma 7.12. klo 16-17.  

Lähetä hakemus, palkkatoivomus ja CV mahdollisimman pian: marjut.joensuu@nurmijarvenkodit.fi. Paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy. 

Takaisin uutisiin