Nurmijärven Kotien toimitusjohtaja Marjut Sandsjoe siirtyy Porvoon A-yhtiöihin 1.3.2024 alkaen

Nurmijärven Kotien toimitusjohtaja Marjut Sandsjoe siirtyy 1.3.2024 alkaen uusiin tehtäviin Porvoon A-yhtiöiden toimitusjohtajaksi. Sandsjoe on toiminut Nurmijärven Kotien toimitusjohtajana vuodesta 2019. Sandsjoe on viidessä vuodessa luotsannut Nurmijärven Kodeista yrityksen, jossa kehitystyötä tehdään systemaattisesti ja strategisesti, asukkaat ja asunnot edellä.

– Meistä on tullut alan edelläkävijäyritys, jonka kehitystyöstä, käytännöistä ja ideoista otetaan mallia. Meillä on nyt viiden tähden asiointikokemus: kaikkiin sähköposteihin ja puheluihin vastataan viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tämä on vauhdittanut asuntojen vuokrausta ja asuntojen käyttöaste on noussut hyvälle tasolle. Lisäksi johtamiseen on panostettu ja työn tekemisen esteitä on poistettu, muun muassa uudistettu organisaatio sekä kaikki prosessit ja järjestelmät. Henkilöstökokemus on ollut jo pitkään huipputasolla, mistä syystä meidät palkittiin isännöintialan Vuoden työpaikkana 2023.

Nurmijärven Kodeissa on aina katse kohti tulevaa, ja niin on nytkin. Sandsjoe näkee asuntojen kysynnän olevan jatkossakin hyvä, sillä vuokra-asuntojen tarve kasvaa tulevaisuudessa. Nurmijärven Kotien erityishaasteena on rakennuskannan ikääntyminen ja siihen liittyvä korjausvelka.

– Nurmijärven Kodeilla on paljon kohteita 1970-90-luvulta, joten korjaustarpeita riittää. Korjausvelan hoitaminen tulee vaatimaan paljon työtä ja monenlaisia ratkaisuja. Tärkeää on rakentaa uusiakin kohteita.

Sandsjoen aikaa Nurmijärven Kodeilla on värittänyt myös toimintaympäristön muutos. Korona toi mukanaan muutoksia asumiseen, mutta myös työntekoon liittyen, ja se on vauhdittanut uudistumista. Erityisen ylpeä Sandsjoe on Nurmijärven Kotien työyhteisöstä.

– Minun aikani Nurmijärven Kodeilla on ollut vahvan uudistumisen aikaa. Töihin on ollut kiva tulla joka päivä. Meillä on mahtava porukka! Sinä aikana, kun olen ollut Nurmijärven Kodeilla, olemme tehneet valtavan kehitysloikan yhdessä hallituksen ja työntekijöiden kanssa. Ongelmia ei haudata maton alle, vaan niitä nostetaan esille ja lähdetään ratkaisemaan. Olemme luoneet ratkaisuhakuisen kulttuurin ja meillä on erinomainen yhteishenki, joka palautteiden perusteella näkyy myös ulospäin.

Nurmijärven Kotien hallitus aloittaa pian uuden toimitusjohtajan rekrytoinnin.

Takaisin uutisiin