Rekry: Nurmijärven Kodit etsii talous- ja hallintopäällikköä

Nurmijärven Kodit Oy on kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yhtiö, joka tarjoaa vuokrakoteja Nurmijärvellä.

Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 13,7 M€ ja investoimme 16,5 M€. Yrityksen omistaa Nurmijärven kunta. 

Liiketoimintamme uudistuessa haemme nyt

Nurmijärven Kodit henkilökunta

Talous– ja hallintopäällikköä 

johtamaan organisaatiomme taloutta, hallintoa ja rahoitusta sekä toimimaan pienen talous- ja hallintotiimin esihenkilönä. Tehtävässäsi raportoit toimitusjohtajalle ja olet johtoryhmän jäsen. 

Keskeiset työtehtäväsi ovat:  

  • Talouden tavoitteiden ja tunnuslukujen valmistelu, seuranta ja ennusteiden laatiminen  
  • Taloushallinnon kokonaisvaltainen kehittäminen mm. budjetointi, investointien suunnittelu, raportointi ja prosessien uudistaminen  
  • Rahoituslinjausten laatiminen, rahoituksen suunnittelu ja riskien hallinta  
  • Uusien yhteistyökumppaneiden kilpailutus ja yhteistyön käynnistäminen 
  • Projektipäällikön rooli kehitysprojekteissa 

Sinulla on vahva into ja halu kehittää taloushallinnon kokonaisuutta. Hahmotat tavoitteita ja teet suunnitelmia strategisella tasolla, mutta tartut reippaasti myös käytännön tekemiseen hands on -asenteella. Olet analyyttinen ja järjestelmällinen, ja viet kehittämishankkeet aktiivisella otteella päätökseen. Työyhteisön jäsenenä olet innostava ja ratkaisukeskeinen tiimipelaaja ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Hyvän pohjan onnistumisellesi antaa korkeakoulututkinto (esim. KTM tai tradenomi), vahva kokemus ja näkemys taloushallinnon prosesseista ja aiemmat näytöt uudistusten läpiviennistä sekä esihenkilötyöstä.  

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen työn kehittyvässä yrityksessä. Pääset vaikuttamaan omaan toimenkuvaasi ja koko yrityksen tulevaisuuteen. Saat näköalapaikan vauhdilla kehittyvään vuokra-asumisen maailmaan ja mahdollisuuksia verkostoitua. Sinua odottaa mukava työyhteisö, jossa ihmisiin luotetaan ja jokaisen työtä arvostetaan. Ilonamme on myös toimistokoira Hertta. Olemme vakaa ja varma työnantaja ja panostamme henkilöstön hyvinvointiin. Tarjoamme myös jatkossa etätyömahdollisuuden ja työntekijöillämme on hyvät terveyspalvelut.  

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Marjut Joensuu ke 14.4. klo 12-13 ja ke 21.4. klo 10-11, p. 040 317 4433 tai MPS-konsultti Hanna Ruohonen ti 20.4. klo: 14.30-16.00, p. 020 746 9470.  Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen MPS Uratorilla viimeistään 25.4.2021 mennessä. 

Takaisin uutisiin