Rekry: Uusi vuosi, uusi työpaikka? Tule vuokrausneuvottelijaksi Nurmijärven Kodeille! 

Nurmijärven Kodit Oy on Nurmijärven suurin vuokranantaja ja omistamme lähes 1800 vuokrakotia Nurmijärvellä. Yhtiön omistaa Nurmijärven kunta. Olemme isännöintialan vuoden työpaikka 2023, ja meillä on tutkitusti hyvä olla töissä. Visiomme on olla Nurmijärven halutuin vuokranantaja, asumisen kehittäjä, arvostettu työnantaja ja yhteistyökumppani. 

Haemme vuokrausneuvottelijaa 

Etsimme nyt vuokrausneuvottelijaa asiakkuudet ja myynti -tiimiin. Vuokrausneuvottelijan monipuolisessa tehtävässä vastaat asuntohakemusten käsittelystä ja hakijaviestinnästä, esittelet ja vuokraat asuntoja sekä palvelet asiakkaitamme puhelimitse ja sähköisissä kanavissa. Osallistut myös viestinnän ja markkinoinnin tekemiseen: teet asuntoilmoituksia ilmoituskanaviin, tuotat sisältöä sosiaalisen median kanaviin ja päivität verkkosivuja. 

Vuokrausneuvottelijana teet tiivistä yhteistyötä työparin ja tiimin kanssa, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Työtä pääset tekemään niin toimistolla, etänä, kuin asiakastapaamisissa kohteillamme. Liikkuva työ edellyttää, että sinulla on ajokortti ja oma auto käytettävissäsi. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2024 loppuun asti. 

Mitä etsimme: 

Toivomme, että viihdyt asiakkaiden parissa ja sinulla on myynnillinen työote, sekä halua kehittää ja kehittyä. Koet onnistumisen iloa auttaessasi asiakasta löytämään sopivan kodin. Olet arvostava, rohkea ja vastuullinen, aivan kuten mekin Nurmijärven Kodeilla olemme. Sinulla on ratkaisukeskeinen ajattelutapa, eli pyrit aina löytämään asiakkaiden pulmiin parhaiten sopivia ratkaisuja. Sinulla on kokemusta asiakkaiden parissa työskentelystä, ja olet työssäsi tottunut käyttämään sähköisiä työkaluja. Olet kiinnostunut sosiaalisesta mediasta ja sisällöntuotannosta, ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Pystyt palvella asiakkaita suomeksi ja englanniksi. Sinulla voi olla esimerkiksi kiinteistöalan, kaupan alan tai muu soveltuva koulutus, mutta koulutustaustaa tärkeämpää on halu oppia uutta. 

Mitä tarjoamme: 

Tarjoamme sinulle paikan isännöintialan vuoden työpaikassa 2023. Olemme ylpeitä saadessamme sanoa, että meillä henkilöstötyytyväisyys on korkealla tasolla, eli työntekijät viihtyvät hyvin. Meillä saat ottaa vastuuta, pääset kehittymään ja oppimaan jatkuvasti uutta, ja saat tukea oman tiimin esihenkilöltä. Meillä on kattavat työsuhde-edut, mukaan lukien liikunta- ja kulttuurietu ja hyvinvointietu. Sinulla on mahdollisuus tehdä töitä osittain etänä ja työajat ovat joustavat.

Hakuohjeet: 

Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Hakuaika on 27.12.–12.1. Jätä hakemus pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. 

Lähetä hakemus ja CV asiakkuuspäällikkö Emmi Vaalasmaalle: emmi.vaalasmaa@nurmijarvenkodit.fi 

Asiakkuuspäällikkö Emmi Vaalasmaa on tavoitettavissa hakuun liittyvissä tiedusteluissa perjantaina 5.1. klo 13–14 ja maanantaina 8.1. klo 15–16, p. 040 3174416. 

Takaisin uutisiin