Silvaksen perheelle muutto Tikantielle oli uusi alku

Sabina Silvas perheineen löysi reilu vuosi sitten kodin Klaukkalasta Nurmijärven Kotien talosta Tikantie 1:stä. Perheeseen kuuluu Sabinan lisäksi lapset Roope 8 vuotta, Veera 10 vuotta ja Mervi 12 vuotta, sekä lisäksi koira, kaksi kissaa ja kolme hamsteria.

Marraskuussa 2022 Silvaksen silloisesta kotitalosta Karkkilasta löytyi hometta. Hän alkoi etsiä asuntoa muilta lähikuntien vuokranantajilta, mutta tarjouksia ei alkuun tullut. ”Sitten rupesin laittamaan puskaradioihin viestiä, että etsitään asuntoa ja sitten Nurmijärven Kodit vastasi Nurmijärven puskaradiossa, että heillä on tarjota koti. Sitten tietenkin heti hain sitä ja saatiin se,” Sabina kertoo. Näin Silvaksen perhe päätyi katsomaan asuntoa Klaukkalan Tikantie 1:stä ja saivat siitä uuden kodin.

Silvaksen perheelle muutto Karkkilasta Klaukkalan Tikantielle oli mahdollisuus uudelle alulle. Homeongelmien lisäksi taakse jäivät lapsen koulukiusaamisongelmat. ”Tyttöä kiusattiin koulussa, eli haimme siis Nurmijärveltä asuntoa myös ihan maisemanvaihdoksen takia. Täällä häntä ei ole kiusattu enää ja hän on saanut kavereita ja jatkanut harrastusta täällä,”, Sabina kertoo. Koulukiusaaminen on taakse jäänyttä aikaa ja muutkin lapset ovat Sabinan mukaan kotiutuneet Klaukkalaan hyvin.

Sabina Silvas ja Tauno-koira viihtyvät kodissaan Tikantiellä.

Silvakset viihtyvät uudessa kodissaan Tikantiellä. Kohde on rauhallisella paikalla hieman Klaukkalan keskustan ulkopuolella Pikimetsän alueella. Lapsilla on kouluun reilun kilometrin kävely- tai pyöräilymatka, ja Klaukkalan kaikki palvelut ovat parin kilometrin päässä. ”Tämä on tosi mukava alue, paljon lapsia ja hirmu rauhallista on ollut”, Sabina kertoo.

Tikantie 1 talot ovat valmistuneet 2015, ja kohteen asunnot ovat nykyaikaisia ja pohjaratkaisut on suunniteltu toimiviksi monenlaisiin elämäntilanteisiin. Silvaksen perhe mahtuu hyvin tilavaan parvekkeelliseen ja saunalliseen kolmioonsa. Sabinan ainoa harmitus on, että keittiön tasot tuppaavat täyttymään tavarasta, kuten lapsiperheissä helposti tahtoo käydä.

Sabinan mielestä parasta Tikantie 1:ssä asumisessa on ihanat naapurit. Lapsiperheen arki voi joskus olla äänekästä, ja naapurit ovat olleet Sabinan mukaan tosi ymmärtäväisiä. Sabina ylläpitää kohteen asukkaiden omaa facebook-ryhmää, jotta asukkailla olisi paikka keskustella yhteisistä asioista. Sabinan mielestä on mukavaa, että talon asukkaiden keskuudessa on hyvä henki ja asukkaat tervehtivät toisiaan rappukäytävässä.

Sabina ja perhe viihtyvät Tikantie 1:ssä. Löytyisikö sieltä myös sinun uusi koti? Kohteessa on asuntoja vapautumassa! Jätä asuntohakemus, niin olet mukana asukasvalinnoissa.

Takaisin blogiin