Usein kysyttyjä kysymyksiä lämmitystolpista

Kun pakkanen paukkuu, niin lämmitystolpalliselta autopaikalta on mukava startata liikkeelle! Lämmitystolpan avulla kannattaa lämmittää auton moottori ennen moottorin käynnistämistä silloin, kun lämpötila on nollan lähellä tai pakkasen puolella.

Olemme koonneet alle usein kysytyt kysymykset liittyen lämpötolppiin ja tolpallisiin autopaikkoihin.

Mitä lämmitystolpallinen autopaikka maksaa ja miten saa varattua sellaisen?

Autopaikat varataan Nurmijärven Kotien asiakaspalvelusta. Vuoden 2022 alusta lämmitystolpallinen autopaikka on 20e/kk.

Miten tolppaa käytetään turvallisesti?

Lämmitystolpassa saa käyttää ainoastaan siihen tarkoitettua lämmitysjohtoa. Johtoa ei saa jättää roikkumaan tolppaan, sillä tämä voi aiheuttaa vaaratilanteita esimerkiksi lapsille tai parkkipaikkaa auratessa. Huomioithan myös, että lämmitystolpan kansi tulee aina lukita.

Mistä saan lämmitystolpan avaimen?

Lähes kaikissa kohteissamme on käytössä polettitolpat. Poletteja voi noutaa Laatulukosta Klaukkalasta, osoitteesta Kiikkaistenkuja 1. Tilkantie 2 asukkaat voivat tiedustella tolppa-avaimia huoltoyhtiöltä.

Mihin lämmitystolppaa saa käyttää?

Lämmitystolppa on tarkoitettu vain ajoneuvon lämmittämiseen käynnistämistä varten. Muu käyttö on kielletty. Tolppaa ei saa käyttää esimerkiksi sähköauton lataamiseen eikä asuntoauton tai -vaunun lämmittämiseen.

Lämmitystolppa ei toimi, mikä avuksi?

Eri kohteissa on erilaisia lämmitystolppia. Kannattaa tarkistaa, että olet lukenut lämpötolpan ohjeet huolellisesti. Jos lämmitystolppa ei yrityksistä huolimatta toimi, niin ole yhteydessä huoltoon, joka voi käydä tarkistamassa toiminnan, ja tarvittaessa tilata sähköasentajan korjaamaan tolpan.

Takaisin blogiin