Asukasturvavakuutus turvaa sinut vahingon sattuessa

Tiesitkö, että jos avaimesi katoaa, ja avain tai lukot joudutaan uusimaan, niin voit saada syntyvistä kuluista rahasi täysin tai osittain takaisin vakuutuksesta?

Kaikki Nurmijärven Kotien omistamissa kiinteistöissä asuvat asukkaamme kuuluvat automaattisesti asukasturvavakuutuksen piiriin, joka korvaa asukkaalle aiheutuvia kuluja erilaisten vahinkojen sattuessa.

Vakuutus korvaa avaimen katoamisesta syntyviä kuluja sekä tapaturmasta tai asunnossa tapahtuvasta vahingosta syntyviä kustannuksia. Lue alta lisää vakuutuksesta sekä korvauksen hakemisesta.

Mitä vahinkoja asukasturvavakuutus korvaa?

Avaimen katoaminen

  • Vakuutuksen avainturva korvaa avaimien tai lukkojen uusimisesta sekä ovien avaamisesta aiheutuneita kuluja, kun asunnon avaimet ovat kadonneet, varastettu tai ne ovat jääneet asuntoon. Kalenterivuoden aikana korvataan yksi vahinko asukasta kohti. Korvausta haetaan  alkuperäisillä tositteilla.

Tulipalo, vesivahinko tai luonnonvoima

  • Vakuutus korvaa asumisen keskeytymisen, kun asunto on asumiskelvoton vähintään 24 tunnin ajan ja asumiskelvottomuus on seurausta huoneistossa sattuneesta tulipalosta, äkillisestä vesivahingosta tai luonnonilmiöstä. Vesivahingolla tarkoitetaan putki-, säiliö- tai käyttölaitevuotoa. Lisäksi akvaarion, jääkaapin, pakastimen tai muun käyttölaitteen aiheuttama vesivahinko oikeuttaa hakemaan korvausta.
  • Vakuutuksesta korvataan jokaista täyttä vuorokautta kohden 75 € enintään 5 vuorokauden ajan.

Tapaturma tontilla tai yhteisissä tiloissa

  • Turva on voimassa ympärivuorokautisesti taloyhtiön tontilla, yhteisissä tiloissa ja talkoissa. Turva korvaa tapaturman hoitokuluja, pysyviä haittoja, tapaturmaisen kuoleman, tapaturmaisen luunmurtuman, toipilasturvan, tarvittavat kodin ja ajoneuvon muutostyöt, silmälasien ja kuulokojeen vahingoittumisen.
  • Esimerkiksi liukastuminen pihalla tai kaatuminen portaissa, joka aiheuttaa lääkärikuluja voi kuulua korvausten piiriin.

Miten toimin, jos haluan hakea korvausta?

Asukas hakee aina itse korvausta suoraan vakuutusyhtiöltä. Voit hakea korvausta vahinkoilmoituslomakkeella.

Turvan piiriin kuuluvat kaikki asukkaat, jotka asuvat Nurmijärven kotien omistamissa kiinteistöissä, eli valtaosa asukkaistamme. Vakuutusturva ei kata yksittäisiä asunto-osakkeita tai osaomisteisia kohteita. Jos et ole varma, kuulutko vakuutuksen piiriin, niin voit aina tarkistaa asian Nurmijärven Kotien asiakaspalvelusta.

Takaisin blogiin
WordPress PopUp Plugin