Koronarajoituksia puretaan 1.6.2020 alkaen

Saunavuorot

Asukkaiden omat saunavuorot otetaan takaisin käyttöön 1.6. alkaen. Lenkkisaunoja ei toistaiseksi lämmitetä. Saunoihin tullaan tekemään käyttöönottosiivoukset ja jatkossa saunat desinfioidaan viikoittaisen siivouksen yhteydessä. Saunan pesua jokaisen saunojan jälkeen ei kuitenkaan voida järjestää. Saunominen tapahtuu jokaisen asukkaanomalla vastuulla ja saunavuorolla on noudatettava erityistä huolellisuutta hygienian suhteen. Sairaana ollessa saunan käyttö on kielletty. Hyvityksenä maaliskuun käyttämättömistä saunavuoroista, saunamaksuja ei laskuteta vielä kesäkuussa. Saunamaksujen maksu alkaa uudelleen heinäkuun vuokranmaksun yhteydessä 2.7.2020. Mikäli et enää tarvitse saunavuoroa, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian asiakaspalveluumme.

saunavuoro

Pihatalkoot

Kokoontumisrajoitus muutetaan Suomessa 1.6.2020 lähtien 10 henkilöstä 50 henkilöön, joten pihatalkoita voi järjestää 1.6.2020 lähtien. Talkoissa tulee huomioida riittävät turvaetäisyydet, sekä hyvä käsi- ja yskimishygienia.

Kerhohuoneet

Kerhohuoneet ovat käytössä jälleen 1.6.2020 alkaen. Talotoimikunnat vastaavat kerhohuoneen käytöstä ja voivat hakea asukastoiminnan määrärahaa kerhohuoneen viihtyisyyden edistämiseksi. Lisätiedot ja asukastoimintaa koskevat ohjeet löytyvät sivuiltamme täältä.

Ennallaan säilyvät poikkeusjärjestelyt

Asiakaspalvelu

Toimistolla voi edelleen asioida vain ajanvarauksella. Palvelemme sähköpostitse asiakaspalvelu@nurmijarvenkodit.fi arkisin klo 8-16, sekä puhelimitse arkisin ma-ke klo 10-15 ja to-pe klo 10-13. Vuokrasopimuksen allekirjoituksen sekä irtisanomisen voi tehdä myös sähköisesti, lisätietoja ja ohjeet verkkosivuillamme täällä.

Huoneistotarkastukset ja -korjaukset

Asunnoissa suoritetaan edelleen vain kiireellisimmät huolto- ja korjaustoimenpiteet. Ilmoitathan mahdolliset viat ja puutteet suoraan alueesi huoltoyhtiöön. Kerro ilmoitusta tehdessäsi, mikäli olet sairastunut tai altistunut virukselle, niin huolto tietää huomioida asian.

Takaisin uutisiin