Uusia vuokrakoteja valmistumassa Tilkantielle Klaukkalaan

Tilkantie 2, 01800 Klaukkala

Nurmijärven kodeille on rakenteilla uusia vuokrakoteja Klaukkalaan, osoitteeseen Tilkantie 2. Kohteen arvioitu valmistumisaika on kesäkuussa 2020.

Vuokra-asunnot rakentuvat Ali-Tilkan uudelle asuinalueelle, joka sijaitsee Klaukkalantien länsipuolella Ropakkotien ja Klaukkalan koulun ja urheilualueen välissä. Kohteeseen rakennetaan yhteensä kolme 5-kerroksista vuokrataloa. Näihin taloihin valmistuu yhteensä 110 uutta kotia, jotka ovat kooltaan yksiöitä, kaksioita, kolmiota ja neliöitä.

havainnekuva Tilkantie 2 vuokra-asuntokohteesta

Otamme asuntohakemuksia vastaan kohteeseen. Asuntohakemuksen voi täyttää sähköisesti täällä tai toimittaa paperisena Nurmijärven Kodeille osoitteeseen Kauppanummentie 2, 01900 Nurmijärvi. Hakemus on voimassa kuusi (6) kuukautta hakemuksen jättämisestä ja hakijan tulee itse huolehtia hakemuksen uusimisesta.

Tämä kohde on ARA-rahoitteinen kohde, jossa asukasvalinnat tehdään asunnon tarpeen mukaan kiireellisyysjärjestyksessä. Hakijoille ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisesti. Mainitsethan asuntohakemuksen lisätiedoissa, mikäli toiveena on asunto Tilkantieltä.

Yksiöiden vuokrat ovat 377-475e (34kpl), kaksioiden vuokrat 520-741e (54kpl) , kolmioiden 722-936e (17kpl) ja neliöiden 956e (5kpl), riippuen huoneiston koosta.

Lue lisää Tilkantien asunnoista Uudiskohteet-sivuilla täällä.

Takaisin uutisiin