Kysymyksiä ja vastauksia asuntojen myynnistä

Nurmijärven Kodit tulee myymään hallinnassaan olevia osakehuoneistoja, sekä Sahamäentie 92 ja Saunatie 7 koko kiinteistöt. Kokoamme tälle sivulle kysymyksiä ja vastauksia asiaan liittyen. 

Mitkä asunnot myydään? 

Vuoden 2021 alusta laitamme myyntiin yksittäiset osakehuoneistot, jotka sijaitsevat muualla, kuin Nurmijärven Kotien omistamissa kiinteistöissä. Olemme tiedottaneet kyseisten huoneistojen asukkaille asiasta asuntoihin jaetulla tiedotteella. 

Lisäksi myyntiin laitetaan Perttulassa sijaitseva Sahamäentie 92 kiinteistö sekä Rajamäellä Saunatie 7 kiinteistö. Myös näiden kiinteistöjen asukkaita on tiedotettu asuntoihin jaetuilla tiedotteilla. 

Miksi asuntoja myydään? 

Osakehuoneistot ja kaksi kiinteistöä myydään, sillä Nurmijärven Kodit haluaa jatkossa selkiyttää sitä, millaisia kohteita omistaa. Panostamme tulevaisuudessa uudisrakentamiseen ja olemassa olevien kiinteistöjen kunnossapitoon. 

Mitä tämä tarkoittaa vuokrasopimukseni kannalta? 

Asukkaat voivat jatkaa asumista asunnoissaan normaalisti. Emme ole irtisanomassa asukkaiden vuokrasopimuksia. Osakehuoneistojen ja kokonaisten myytävien kiinteistöjen asukkaiden vuokrasopimukset siirtyvät kaupan yhteydessä uudelle omistajalle. Asukasta suojaa aina kuuden kuukauden irtisanomisaika vuokranantajan puolelta, jos asukas on asunut asunnossaan vähintään vuoden. Jos asukas on asunut alle vuoden asunnossa, niin irtisanomisaika vuokranantajan puolelta on kolme kuukautta.

Asun asunnossa, joka on menossa myyntiin. Mitä minun tulee tehdä nyt? 

Voit jatkaa asumista asunnossasi ihan kuten ennenkin. Tulemme tiedottamaan sinua aina, kun meillä on uutisia myyntiin liittyen. Saatamme olla sinuun yhteydessä myös esimerkiksi asunnon valokuvaamisajankohdan sopimiseksi. 

Kannattaakin ehdottomasti päivittää meille yhteystiedot ajan tasalle, jotta saamme sinuun helposti yhteyden. Voit ilmoittaa meille ajantasaiset yhteystietosi sähköpostilla asiakaspalvelu@nurmijarvenkodit.fi. Ilmoita meille puhelinnumero ja sähköpostiosoitteesi. 

Millä aikataululla myynti etenee? 

Myynti aloitetaan vuoden 2021 alussa. Tarkempi aikataulu selviää myöhemmin.  

En löytänyt vastausta kysymykseeni, mistä saan lisätietoja? 

Jos sinulla on kysyttävää asuntojen myyntiin liittyen, niin kannattaa laittaa meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@nurmijarvenkodit.fi. Vastaamme kaikkiin sähköposteihin. 

Toimitusjohtaja Marjut Joensuu vastaa asuntojen myyntiä koskeviin kysymyksiin tiistaina 22.12. klo 9-11, p. 040 317 4433. 

Takaisin uutisiin