Nurmijärven Kotien asuntohakemus on uudistunut!

Nurmijärven Kodit on ottanut käyttöön uuden asuntohakemuksen! Uusi asuntohakemus toimii yhtä hyvin mobiililaitteella kuin pöytäkoneellakin, ja on entistä hakemusta helppokäyttöisempi ja nopeampi täyttää.

Hakemus etenee vaiheittain osiosta toiseen. Aina, kun olet täyttänyt yhden osion, pääset siirtymään seuraavaan. Jos seuraava osio ei aukene, tarkista, että olet täyttänyt aiemmassa kohdassa kaikki pakolliset kentät. Jos jokin pakollinen kenttä on täyttämättä tai täytetty väärin, kohta hehkuu punaisena. Kun täytät kentän ohjeiden mukaan, niin pääset etenemään seuraavaan osioon.

Kysymysmerkkiä klikkaamalla löydät täyttöohjeita, sekä ohjeita, mitä liitteitä sinun kannattaa toimittaa hakemuksesi yhteydessä.

Voit myös liittää hakemukseen jo täyttövaiheessa haluamasi liitteet, tai toimittaa niitä halutessasi sähköpostilla asiakaspalvelu@nurmijarvenkodit.fi.

Jos sinulla on vaikeuksia hakemuksen täyttämisessä tai jokin kohta hakemuksella ei toimi oikein, niin ilmoitathan asiasta asiakaspalveluumme.

Takaisin uutisiin