Vuokraa koti maitotölkkitalosta Klaukkalan näköalapaikalta!

Koti kattojen yllä

  • Klaukkalan parhaat maisemat omalta, koko asunnon levyiseltä parvekkeelta!
  • Ei minimivuokra-aikaa! Asu niin kauan kuin haluat.
  • Lemmikit tervetuloa!
  • Klaukkalan palvelut lähellä
  • Loistavat kulkuyhteydet
  • Kerho- ja saunatilat asukkaiden vuokrattavissa
  • Savuton kohde

Jos unelmoit aamukahvin juomisesta Klaukkalan kattojen yllä, niin maitotölkkitalossa Klaukkalan matkakeskuksen vieressä on nyt koti sinulle vapaana! Tässä kodissa matkakeskus on vain hissimatkan päässä kotioveltasi. Voit matkata niin Helsingin keskustaan, Vantaan Korsoon kuin vaikka Hyvinkäälle kätevästi julkisilla tai omalla autolla!

Joulukuussa 2019 valmistuneessa talossa on kymmenen kerrosta ja 60 vuokra-asuntoa. Alempien kerrosten asunnoissa on hulppea, koko asunnon levyinen lasitettu parveke, ja kahdeksannen kerroksen huoneistoissa avoin parveke. Parvekkeilta on mahtavat näkymät Klaukkalan ylle!

Kodit ovat kutsuvan valoisia, ja ne ovat siistissä kunnossa, sillä kohde on vasta reilun vuoden vanha. Kaikki asunnot ovat esteettömiä.

Olemme yhteydessä kaikkiin asuntohakemuksen jättäneisiin seuraavana arkipäivänä, ja sovimme asuntoesittelyn. Kirjoita hakemuksen lopussa lisätietoihin, että haet asuntoa Luhtajoentieltä. Kaikkien hakijoiden luottotiedot tarkistetaan.

Vieraile virtuaalisesti Luhtajoentie 4 kolmiossa:

[matterport src =”https://my.matterport.com/show/?m=4hgpQWHkZBX” width=”900″]

Ulkoilumahdollisuudet houkuttelevat liikkumaan

Halutessasi ulkoilla, voit lähteä reippailemaan kohti Klaukkalan kuntoportaita, joille on matkakeskukselta vartin kävelymatka. Parin minuutin kävelymatkan päässä on myös kuntosali, ja Klaukkalan urheilualueelle on matkaa vain 1,5 kilometriä. Matkakeskuksen kodistasi pääset myös nopeasti luontoon, lenkkipoluille.

Saunatilat ja kerhotilat asukkaiden käytettävissä

Ulkoilun jälkeen voit rentoutua ylimmän kerroksen saunaosastolla omalla saunavuorollasi. Kohteessa on myös asukkaiden varattavissa oleva tilava kerhotila, jossa mahdut järjestämään tupaantuliaiset, lapsen syntymäpäiväjuhlat tai illanistujaiset isommallekin porukalle.

Talosta löytyy myös ulkoiluvälinevarasto ja jokaiselle asunnolle oma varastokomero.

Katso video Luhtajoentie 4 kaksiosta:

Huoneistot ovat vapaarahoitteisia, eli kaikki voivat hakea asuntoa. Asunnoissa ei ole minimi- tai maksimiasumisaikaa, joten voit asua meillä juuri sen aikaa, kun sinulle on tarpeen. Irtisanomisaika vuokrasopimukselle on 1 kalenterikuukausi.

Takaisin uutisiin