Nurmijärven Kotien asuntohakemus uudistui!

Nurmijärven Kotien asuntohakemus uudistuu 1.9.2022. Hakemuksen uudistuminen on osa Nurmijärven Kotien sähköisen asioinnin uudistusta, jonka jälkeen asiointi on entistäkin helpompaa ja sujuvampaa.

Jätä meille uusi asuntohakemus tästä.

Mikä on uutta?

Uusi asuntohakemus on entistäkin parempi. Se on helpompi ja nopeampi täyttää.

Uudella asuntohakemuksella voit hakea nyt myös yksittäisiä asuntotyyppejä jostain tietystä kohteesta, tai hakea johonkin tiettyyn kohteeseen. Jatkossa pystyt siis suodattaa asuntoja hakemuksella, ja valita tämän jälkeen mieleisesi kohteet tai asunnot hakemukselle.

Voit halutessasi edelleen jättää kohteet valitsematta ja hakea asuntoa esimerkiksi huoneluvun, vuokran tai koon mukaan, aivan kuten tähänkin asti. Tällöin hakemuksesi kohdistuu kaikille tietyn kokoisille tai hintaisille asunnoille.

Kannattaako minun jättää uusi asuntohakemus?

Kyllä kannattaa! Jos et ole ihan varma, onko aiemmin jättämä hakemuksesi voimassa, varmistat hakemuksen voimassaolon kaikista helpoiten jättämällä uuden hakemuksen. Uusi hakemus on voimassa 6kk hakemuksen jättämisestä.

Samoin jos tarvitset todistuksen hakemuksen voimassaolosta esimerkiksi kelaa varten, voit nyt täyttää uuden hakemuksen, ja klikata koosteen suoraan omaan sähköpostiisi.

Löysin hakemukselta virheen tai ongelman. Miten toimin?

Löysitkö rikkinäisen linkin tai toimimattoman ominaisuuden? Vinkkaa asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@nurmijarvenkodit.fi, niin laitamme sen kuntoon pikimmiten. Haluamme, että asunnon hakeminen on sinulle mahdollisimman helppoa ja sujuvaa.

Takaisin uutisiin