Asunnottomien Yö järjestetään 17.10. Rajamäellä

Nurmijärvellä järjestetään tiistaina 17.10. klo 17-20 Asunnottomien Yön tapahtuma. Tapahtumapaikkana on tänä vuonna Rajamäen Kylätalo osoitteessa Villentie 2 lähellä Rajamäen keskustaa. Asunnottomien Yö järjestetään nyt Nurmijärvellä kolmatta kertaa. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille kyläläisille, ei vain asunnottomille ihmisille. Tapahtuman tavoitteena on levittää tietoa ja herättää keskustelua asunnottomuudesta. Asunnottomien yön tapahtuma on mielenilmaus asunnottomuutta vastaan ja asunnottomuuden ehkäisemisen puolesta, ja tapahtuma järjestetään vuosittain ympäri Suomea YK:n köyhyyden ja syrjäytymisen vastaisena päivänä.

Tapahtuman tulee avaamaan Nurmijärven kunnanjohtaja Outi Mäkelä. Tapahtumassa esiintyy Mika Ikonen. Illan aikana tapahtumassa on tarjolla syötävää ja juotavaa sekä hävikkiruokaa. Luvassa on puheenvuoroja asunnottomuuteen liittyen.

Tapahtumaa ovat järjestämässä yhteistyössä Rajamäen Kyläyhdistys, Keusoten Nestori-hanke, Nurmijärven A-kilta, SPR Rajamäen osasto, Nurmijärven Klubitalo (ESKOT ry), Nurmijärven Etsivä Nuorisotyö, Nurmijärven seurakunta, Nurmijärven Kodit sekä Louhelan Setlementti.

Toivotamme kaikki ihmiset lämpimästi tervetulleeksi viettämään Asunnottomien yötä kanssamme!

Ota Asunnottomien Yön facebook-tapahtuma seurantaan täällä.

Takaisin uutisiin
WordPress PopUp Plugin