Nurmijärven Kodit on vuoden isännöintityöpaikka ja Nurmijärven Kotien Birgitta Vesala on vuoden isännöintiammattilainen

Kuva: Jarkko Laine

Nurmijärven Kodit on vuoden 2023 isännöintialan Vuoden työpaikka. Voitto julkistettiin isännöintiliiton järjestämillä isännöintipäivillä 27.9. Nurmijärven Kotien voittoa perusteltiin vuosien panostuksella prosessien ja toimintatapojen kehittämiseen. Palkintoperusteluissa kiiteltiin johdon sitoutumista työhyvinvoinnin edistämiseen, yrityksen selkeää suuntaa ja kirkkaita tavoitteita, yhteishenkeen panostamista sekä työntekijöille tarjolla olevaa tukea. Nurmijärven Kodeilla on määritelty arvot, panostettu johtamiseen ja sovittu palautteen antamiseen liittyvät toimintatavat. Hyvän työilmapiirin eteen on tehty töitä määrätietoisesti. Avoimuuden vaikutukset näkyvät myös henkilöstökokemuskyselyn tuloksissa, joista kuultaa palkintoperusteluiden mukaan psykologinen turvallisuus.

Vuoden työpaikka -voittaja valittiin Isännöintiliiton tarjoaman henkilöstökokemuskyselyn tulosten ja hakulomakkeen vastausten perusteella.

Lue koko uutinen Nurmijärven Kotien voitosta isännöintiliiton sivuilla täällä.

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Marjut Sandsjoe

p. 040 317 4433

Kiinteistöassistenttina työskentelevä Birgitta Vesala voitti Isännöintiammattilainen 2023 -kilpailun.

Birgitta Vesala työskentelee kiinteistöassistenttina Nurmijärven Kodeilla. Monipuolisen toimenkuvan ja tietotaidon vuoksi kollegat kuvailevat Vesalaa eräänlaiseksi työpaikkansa lennonjohdoksi.

Vesala kuuluu yrityksen kunnossapito- ja rakennustiimiin, joten useimmat työtehtävät vaativat tiivistä yhteistyötä huollon, isännöinnin ja asukkaiden kanssa. Vesalaa kiitetäänkin hyvistä yhteistyötaidoista. Asiakkailta hän saa kiitosta ystävällisestä ja nopeasta palvelusta sekä huumorintajusta. Kollegat kehuvat häntä hyvän mielen tuojaksi, joka tuo työyhteisöönsä ideoita, osaamista ja empatiaa. Vesala itse kertoo uskovansa kaikessa yhteistyön voimaan:

– Hienoja asioita tapahtuu vain yhteistyössä. Vuokrataloisännöinti on ryhmätyötä, yksin sitä ei pysty tekemään.

Lue koko uutinen Birgitan voitosta Isännöintiliiton sivuilla täällä.

Kuva: Jarkko Laine

Lisätiedot:

Kiiteistöassistentti Birgitta Vesala

p. 040 317 4371

Takaisin uutisiin
WordPress PopUp Plugin