Kesätiedote 2020 ja kesän aukioloajat

Saunavuorot

Asukkaiden omat saunavuorot on otettu takaisin käyttöön 1.6. alkaen. Lenkkisaunoja ei toistaiseksi lämmitetä.

Saunoihin on tehty käyttöönottosiivoukset ja jatkossa saunat desinfioidaan viikoittaisen siivouksen yhteydessä. Saunan pesua jokaisen saunojan jälkeen ei kuitenkaan voida järjestää.

Saunominen tapahtuu jokaisen asukkaan omalla vastuulla ja saunavuorolla on noudatettava erityistä huolellisuutta hygienian suhteen. Sairaana ollessa saunan käyttö on kielletty.

Hyvityksenä maaliskuun käyttämättömistä saunavuoroista, saunamaksuja ei laskutettu vielä kesäkuussa.

Saunamaksujen maksu alkaa uudelleen heinäkuun vuokranmaksun yhteydessä 2.7.2020.

Pihatalkoot

Kokoontumisrajoitusta muutettiin Suomessa 1.6.2020 lähtien 10 henkilöstä 50 henkilöön, joten alle 50 henkilön pihatalkoita voi järjestää. Talkoita järjestettäessä on syytä ottaa huomioon turvaetäisyydet sekä hyvä käsi- ja yskimishygienia.   

Kerhohuoneet

Kerhohuoneet ovat myös normaalisti käytössä. Talotoimikunnat vastaavat kerhohuoneen käytöstä ja voivat hakea asukastoiminnan määrärahaa kerhohuoneen viihtyisyyden edistämiseksi. Lisätiedot ja ohjeet asukastoiminnasta ja –kokouksista löytyvät sivuiltamme www.nurmijarvenkodit.fi.

Pihojen hoito

Oman asuntopihan kunnossapito, kuten pensaiden ja nurmikon leikkuu, on asukkaan vastuulla. Aitojen ja seinien vierustat tulisi pitää vapaana kasvillisuudesta. Rivitaloissa myös etupihan hoito kuuluu vuokralaiselle. Yhteisten piha-alueiden kunnossapidosta vastaa vuokranantaja. Nurmikon leikkuut tehdään huoltoyhtiön toimesta. Mikäli havaitset piha-alueella puutteita tai korjaustarpeita, olethan yhteydessä oman alueesi huoltoyhtiöön.

Palveluajat kesällä

Asiakaspalvelu

Toimistolla voi edelleen asioida vain ajanvarauksella. Palvelemme koko kesän sähköpostitse asiakaspalvelu@nurmijarvenkodit.fi arkisin klo 8-16. Suosittelemme yhteydenottoa ensisijaisesti sähköpostitse. Puhelinpalvelun aukioloajat kesällä 22.6.-31.7.20. ovat ma-pe klo 9-12.

Vuokrasopimuksen allekirjoituksen sekä irtisanomisen voi tehdä myös sähköisesti, lisätietoja ja ohjeet verkkosivuillamme nurmijarvenkodit.fi.

Juhannusaattona 19.6. asiakaspalvelumme on suljettu.

Asumisneuvonta

Asumisneuvonnan puhelinpalvelu on kesätauolla 19.6.- 24.7.2020. Yhteydenotot ko. aikavälillä tulee tehdä asiakaspalveluun.

Nurmijärven Kodit on nyt myös Facebookissa! Voit lukea ajankohtaisia asioita ja vinkkejä sivuillamme facebook.com/nurmijarvenkodit. Käy tykkäämässä sivustamme ja osallistu lahjakortin arvontaan!

Aurinkoista kesää toivottaen,

Nurmijärven Kodit Oy

Takaisin uutisiin