Pihatrampoliineille vaaditaan jatkossa sopimukset

Olemme laatineet ohjeistuksen pihatrampoliineille Nurmijärven kotien asuinkohteissa. Haluamme selkeyttää vastuunjakoa trampoliiniasioissa ja huolehtia siitä, että piha-alueet ovat turvallisia kaikille asukkaille, erityisesti lapsille. Valvomattomat, väärin asennetut ja huoltamattomat trampoliinit voivat aiheuttaa turvallisuusriskin piha-alueella leikkiville lapsille.

Trampoliinit ovat jatkossa sallittuja ainoastaan rivitalokohteiden asuntokohtaisilla asuntopihoilla silloin, kun piha on selkeästi rajattu asukkaan käyttöön aidalla.

Trampoliinit ovat kiellettyjä rivi- ja kerrostalojen yleisillä piha-alueilla ja sellaisilla asuntopihoilla, joita ei ole selkeästi aidalla rajattu muista asuntopihoista.

Vastuukysymysten vuoksi pihatrampoliinin omistavia asukkaita vaaditaan allekirjoittamaan trampoliinisopimus, jossa asukas hyväksyy kaiken vastuun trampoliinin asentamisesta, huollosta ja kunnossapidosta sekä mahdollisista korvauksista vahinkotapauksissa.

Jos sinulla on aidatulla asuntopihallasi trampoliini, täytä trampoliinisopimus ja palauta se Nurmijärven Kodeille joko postitse tai postilaatikkoomme toimistollemme.

Pyydämme asukkaita poistamaan trampoliinit, jotka sijaitsevat yleisillä pihoilla tai aitaamattomilla asuntopihoilla. Yleisellä piha-alueella tai aitaamattomalla asuntopihalla emme valitettavasti voi valvoa trampoliinin kuntoa ja turvallisuutta asianmukaisesti.

Jos sinulla on kysyttävää trampoliineista, voit olla meihin yhteydessä asiakaspalveluaikoina p. 040 317 4457 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@nurmijarvenkodit.fi.

Takaisin uutisiin