Slogan: Helppoa asumista kaikille: Mitä se tarkoittaa?

Meillä Nurmijärven Kodeilla toiminnan mottona on ”helppoa asumista kaikille”. Tämä lupaus komeilee meidän logomme alla ja se ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme tarjota asukkaillemme mahdollisimman helppoa asumista aina asunnon hakemisesta läpi asumisen ja aina vuokrasopimuksen päättämiseen asti. Tässä muutamia esimerkkejä siitä, miten helpotamme asukkaidemme asumista meillä:

Vuokrasopimusten sähköinen allekirjoittaminen

Olemme keväällä ottaneet käyttöön vuokrasopimusten sähköisen allekirjoittamisen, mikä tarkoittaa, että voit hoitaa vuokrasopimuksen kuntoon kotisohvalta, kunhan sinulla on verkkopankkitunnukset, joilla voit sähköisesti allekirjoittaa vuokrasopimuksen. Korona-aikana tämä on helpottanut meillä asiointia ja mahdollistanut sen, että asuntojen vuokraaminen tapahtuu helposti, kätevästi ja turvallisesti.

Asiakaspalvelu palvelee puhelimessa ja sähköpostilla

Asiakaspalvelumme on koko kesän tavoitettavissa joka arkipäivä sekä puhelimitse että sähköpostitse. Olemme tänä vuonna palkanneet lisää työntekijöitä asiakaspalveluun, ja haluamme varmistaa, että asiasi hoituu näppärästi ja nopeasti. Toisinaan, erityisesti kuun vaihteessa asiakaspalvelupuhelin voi ruuhkautua, ja tällöin suosittelemme laittamaan meille sähköpostia. Sähköposti on kätevä kanava, kun haluat vaikkapa lisätä tietoja asuntohakemukseesi tai varata autopaikan tai saunavuoron.  Voit halutessasi laittaa meille viestiä myös Facebookissa.

Tiedotamme sinua asumiseen liittyvissä asioissa

Asukkaanamme olet meille tärkeä, ja haluamme pitää sinut aiempaa paremmin ajan tasalla asumiseen liittyvissä asioissa. Pyrimme tiedottamaan tehokkaasti kaikista asumiseen liittyvistä häiriöistä, kuten vaikkapa vesikatkoista tai piha-alueella tehtävistä korjauksista, jotta sinun olisi mahdollisimman helppo varautua niihin. Olemme myös kevään ja kesän aikana uusineet nettisivumme ja avanneet uudet Facebook-sivut, jotta voisimme helpottaa tiedon löytymistä ja ajankohtaisten asioidemme seuraamista.

Vuokrasopimuksen sähköinen irtisanominen

Kevään aikana olemme helpottaneet myös asunnon irtisanomisprosessia, ja nettisivuillamme voi nykyään täyttää asunnon irtisanomislomakkeen sähköisesti. Normaali asunnon irtisanominen onnistuu sähköisellä lomakkeella, mutta myös perinteinen paperinen irtisanomislomake käy edelleen, ja voit tulostaa lomakkeen nettisivuillamme.

Teemme asunnoissa lopputarkistuksia

Teemme asunnoissa lopputarkastuksia, joiden tarkoituksena on varmistaa, että asunto on vuokrattavassa kunnossa seuraavalle asukkaalle. Asukkaamme täyttävät sisään muuttaessa myös asunnon sisäänmuuttotarkastuksen, johon kirjataan asunnon puutteet ja kauneusvirheet, ja nämä tiedot auttavat lopputarkastuksen tekemisessä poismuuton yhteydessä. Tarkastukset helpottavat sisään- ja poismuuttoa ja takaavat, että kun vuokraat meiltä asunnon, se on siistissä kunnossa.

Tulevaisuudessa vielä helpompaa asumista

Haluamme tehdä asumisestasi Nurmijärven Kodeilla helpompaa, ja tästä syystä kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Onko sinulla mielessäsi jokin parannus, joka helpottaisi asumistasi ja asiointia meillä? Laita meille sähköpostia asiakaspalvelu@nurmijarvenkodit.fi, kuulemme mielellämme asukkaidemme ideoita siitä, miten voimme tarjota heille vielä helpompaa asumista tulevaisuudessa!

Takaisin blogiin
WordPress PopUp Plugin