Tiedote asukaskokouksista 2020

Alueelliset asukaskokoukset siirtyvät

Nurmijärven Kotien järjestämät, alueelliset asukaskokoukset joudutaan koronatilanteen vuoksi siirtämään edelleen myöhempään ajankohtaan. Näin toimimalla haluamme varmistaa, että kokouksiin osallistuminen on kaikille turvallista.

Asukaskokouksen järjestäminen omassa talossa

Asukaskokouksessa on tavoitteena valita talotoimikunta tai talokummi hoitamaan vapaaehtoispohjalta yhteisiä asioita. Vaikka alueelliset asukaskokoukset siirtyvät, voi asukaskokouksen järjestää omassa talossa noudattaen voimassaolevia viranomaissuosituksia, joista tärkeimpiä ovat käsienpesu ja riittävä turvaväli. Kokouksen voi mahdollisuuksien mukaan järjestää esimerkiksi pihalla, jossa riittävien turvavälien (1-2m) säilyttäminen on helpompaa. Kokoukseen ei tule osallistua, jos on sairauden oireita.

Kohteet, joissa on talotoimikunta

Talotoimikunta kutsuu asukaskokouksen koolle jakamalla kokouskutsut kaikkiin asuntoihin ja ilmoitustaululle vähintään viikkoa ennen kokousta. Kutsussa kerrotaan kokouksessa käsiteltävät asiat. Kokouksen pöytäkirja, kokouskutsu ja osallistujalista toimitetaan Nurmijärven Kodeille tiedoksi kokouksen jälkeen. Ohjeet ja valmiit mallipohjat kokouskutsua, pöytäkirjaa ja osallistujalistaa varten löytyvät talojen ilmoitustaululta, sekä verkkosivuiltamme täältä

Kohteet, joissa ei ole talotoimikuntaa

Jos talossanne ei ole talotoimikuntaa, kannustamme keskustelemaan aiheesta naapureiden kanssa. Pyydämme asukastoiminnasta kiinnostuneita ottamaan yhteyttä Nurmijärven Koteihin sähköpostitse asiakaspalvelu@nurmijarvenkodit.fi. Pohtikaa valmiiksi aikatauluehdotuksia, ja mitä asioita kokouksessa on tarpeen käsitellä, niin voimme auttaa kokouksen järjestämisessä.

Miksi kannattaa perustaa talotoimikunta?

Asukastoiminnan tarkoituksena on ennen kaikkea edesauttaa asumisen viihtyisyyttä ja turvallisuutta. Talotoimikunta toimii asukkaiden edustajana ja voi valmistella, neuvotella ja antaa lausuntoja esimerkiksi talousarvioesityksistä, korjauksista ja huollosta.

Voit lukea lisää asukastoiminnan toteutuksesta ja ladata asukastoimintaan liittyviä lomakkeita asukastoiminta-sivulla.

Tervetuloa mukaan asukastoimintaan!

Takaisin uutisiin